Ускоро семафор

0
1072

Центар Шимановаца одскора је обасјан новим стубовима јавне расвете, који су постављени након извођења радова на електромрежи. По речима председника Савета месне заједнице Александра Мандића 9 нових стубова са по две сијалице додатно су, не само осветлили центар овог насеља него га и улепшали.

“Током извођења радова старе бандере су морале да се уклоне, тако да се након завршетка указала потреба за постављањем нових. Захваљујући Општини Пећинци и Електродистрибуцији, старе бандере су замењене новим стубовима уличне расвете који су и естетски много лепши и функционалнији, јер осветљавају како сам коловоз тако и тротоар, тако да сада имамо једно сасвим ново лице нашег центра. Са друге стране, осветљени су додатно и пешачки прелази што доприноси већој безбедности пешака нарочито најмлађих” – рекао је Мандић, и најавио да ће у наредном периоду у центру Шимановаца бити постављен семафор који ће безбедност грађана овог насеља подићи на знатно виши ниво.

Он се уједно и захвалио мештанима Шимановаца на стрпљењу и разумевању због дужине трајања радова на измештању мреже, који су због временских услова трајали дуже него што је предвиђено.

pecinci.org