Нове одлуке

1018

На данашњој седници Штаб за ванредне ситуације општине Пећинци издао је наредбу да се радно време Општинске управе и јавних предузећа ограничава на период од 7.30 до 13.00 часова, и издао упутство руководиоцима да организују процес рада са минималним бројем људи, како би се смањила могућност појаве и ширења корона вируса на територији пећиначке општине.

Одлуком Штаба месне пијаце у Пећинцима и Шимановцима радиће само суботом, од 8.00 – 12.00 часова.

Штаб је издао и наредбу о затварању паркова и дечјих игралишта, на којима је до даљњег у потпуности забрањен боравак и окупљање.

ЈКП „Путеви општине Пећинци“ наложено је да се припреми за најављене снежне падавине како би, уколико дође до формирања снежног покривача, путеви на територији општине Пећинци били што пре очишћени и проходни.

Због продужења забране кретања од 17.00 до 5.00 часова Дом здравља „Др Драган Фундук“ Пећинци прилагодио је радно време својих апотека у Пећинцима Шимановцима, које од данас раде од 7.00 до 16.00 часова, док ће апотека пећиначког Дома здравља у Купинову наставити да ради по устаљеном радном времену од 7.00 до 14.00 часова.

Амбуланта за респираторне инфекције у пећиначком Дому здравља и даље ради од 7.00 до 18.00 часова.

Одлуци Владе Рапублике Србије о забрани кретања прилагођено је и радно време кол центра за помоћ најстаријим суграђанима, па ће од данас кол центар радити од 8.00 до 16.00 часова, а кол центар ће и даље дежурати и током викенда.

pecinci.org