Master of Light

684

Још један велики успех Слобе Чавића. Престижно међународно удружење фотографа „Master of Light“ га је уврстило у свој светски препознатљив и поштовани тим.

Слободан, као Мајстор светлости, је аутор препознатљивог уметничког стила и приступа, који је достигао највиша уметничка достигнућа на пољу фотографије, остављајући посебан лични траг у овој уметности. Као такав је препознат од стране овог престижног удружења и уврштен међу највеће.

Слободан Чавић је рекао о себи за сајт masteroflight.org

Рођен sam 1961. године у Београду.

Фотографијом се бавим више од 30 година, а пре две године сам одлучио да  озбиљније приступим овој активности, па сам се придружио Фото клубу „Београд“ и Српском фото удружењу. Моја интересовања су разнолика и широка, али ипак, моја специјалност су црно-беле фотографије, људи и портрети. Обични људи који изгледају или чине нешто необично. Волим да створим фотографију ни из чега, да један тренутак једним кликом претворим у причу проткану емоцијама која оставља утисак на гледаоца. Током две године учествовао сам на преко 100 међународних изложби под покровитељством (FSS, FIAP и PSA) где сам освојио више од 100 медаља и награда у више од 20 земаља. Живим и радим у Шимановцима (Србија)

Можемо само да кажемо
БРАВО СЛОБО