Венчање и крштење 17. октобар 2020. године

1393

Данас 17. октобра 2020. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Игор Турудић из Шимановаца и Јована Ивошевић из Шимановаца.
Игор Турудић по занимању виљушкариста рођен је 18. новембра 1989. године у Београду од оца Жељка и мајке Јелице Турудић молера и Трговца из Руме и Сремских Михаљеваца.
Јована Ивошевић по занимању метеоролошки техничар рођена је 24. фебруара 1989. године у Београду од оца Драгана Ивошевића и мајке Марине Гавриловић хемијског техничара из Деча.
Кумови на венчању Игору и Јовани били су Никола Ранисављевић трговац из Сремских Михаљеваца и Данијела Димитријевић економиста из Шимановаца.

 

Данас 17. октобра 2020. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштено је дете Андреј Турудић из Шимановаца.
Андреј Турудић је рођен 14. априла 2020. године у Београду као прво дете од оца Игора Турудића виљушкаристе и мајке Јоване Турудић рођене Ивошевић метеоролошког техничара настањених у улици Ново Насеље број 30/3/4 у Шимановцима.
Кум на крштењу Андреју био је Никола Ранисављевић трговац из Сремских Михаљеваца.

Текст приредио парох шимановачки
протојереј-ставрофор Жељко Кретић.