Sport Vision – Шимановци

3052
Sport Vision Šimanovci

Председник општине Пећинци мр Жељко Трбовић обишао је прошле недеље градилиште компаније Sport Vision групе у Шимановцима, а са токовима градње и плановима упознали су га директор Зоран Антић и директорица маркетинг групе Ања Дмитровић.

Компанија Sport Vision основана је 1996. године и од тада је постала лидер у продаји спортске одеће, обуће и опреме на тржишту балканског региона. Послује у 9 земаља региона и запошљава преко 4000 радника. Изградњом логистичко-дистрибутивног центра у Шимановцима, на око 50 хиљада м2, ова компанија добија највећи логистички центар, који ће им омогућити, према речима Ање Дмитровић, складиштење робе на једном месту.

„С обзиром да послујемо у 9 земаља региона, да смо до данас отворили 380 малопродајних објеката, нама је био неопходан велики логистичко-дистрибутивни центар који ће објединити наша раштркана складишта на једном месту, а биће то и прилика да понудимо логистичке услуге другима. Морам да напоменем, да без обзира на услове које су нам нудили у другим земљама, ми смо се одлучили да градимо управо у општини Пећинци и Шимановцима, пре свега због локације, и нисмо се покајали. Планирамо да градимо у 3 фазе. У првој фази биће изграђено око 30 хиљада м2, планирамо у јулу ове године да завршимо, док цео комплекс очекујемо да ће бити завршен на пролеће 2020. године“ – рекла је Дмитровић и додала да ће логистички центар бити изграђен у складу са најсавременијим и највишим стандардима, ограђен, осветљен, опремљен интерним саобраћајницама, тротоарима, са 280 паркинг места за путничка возила и паркинзима за теретна возила.

Обилазећи градилиште, председник Трбовић је током разговора истакао да му је изузетно драго што је једна таква компанија, која послује у читавом региону, изабрала баш општину Пећинци.

„Наша индустријска зона ће тиме, поред реномираних светских компанија, бити богатија за још једну, и то домаћу компанију каква је Sport Vision. Познато је да је Општина Пећинци лидер у привлачењу инвестиција, што је резултат дугогодишњег креирања повољног пословног амбијента кроз инфраструктурно опремање радних зона. Наравно, ми ћемо наставити да радимо на томе и трудићемо се да задржимо лидерску позицију“ – изјавио је Трбовић.

Sport Vision је заступник реномираних спортских брендова Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, North Face, Lotto, Elan и многих других. Такође је и партнер водећих светских спортских брендова Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Under Armour, чији производи се могу наћи у свим малопродајним објектима компаније.

Извор: pecinci.org