Почиње нова сезона

0
262

Карате клуб „СРЕМ Шимановци“ овог септембра креће са новом спортском годином. Полазници овог све перспективнијег спорта, већ седамнаест година у Шимановцима унапређују своје вештине и тимски рад. Летњи распуст наши најмлађи каратисти дочекали су задовољни сопственим успесима и постигнутим резултатима, а од управе клуба и Спортског савеза општине Пећинци били су награђени једнодневним излетом у јуну текуће године.

Иза успеха младих каратиста поред њих самих стоји добро организован рад који води главни тренер Саша Рељић са помоћним тренером, Урошем Рељићем. Годину за годином, управа клуба заједно са посвећеним тренерима настоји да обогати свој спортски програм, али исто тако и да својим полазницима пружи много више. „Нашу децу учимо дисциплини и поштовању, обликујемо и јачамо њихов карактер, подстичемо их на дружење и подучавамо равноправности“, каже Урош Рељић, бивши врхунски репрезентативац. Тренирајући карате, деца развијају и брзину, снагу, издржљивост, координацију, самоконтролу и радне навике.

У току ове године, каратисте клуба „СРЕМ Шимановци“ очекују бројни изазови. Планирана су такмичења у земљи и иностранству, као и припремни пројекти и полагања за виша звања, односно појасеве. Поред тога, тренери инсистирају на томе да је позитивна мотивација и конструктивна конкуренција најбољи стимуланс за такмичаре, стога планирају да оним најуспешнијима обезбеде додатан рад, реализован и путем сарадње са другим карате клубовима, нове излете и слично.

Тренинзи карате клуба „СРЕМ Шимановци“ одржавају се понедељком, средом и петком у просторијама земљорадничке задруге Шимановци. Упис је у току.

Више информација на: 065/640-90-46, 065/565-33-33.