Нове мере!

904
covid 19 - coronavirus koronavirus коронавирус

Тржни центри, продавнице непрехрамбене делатности, кладионице, коцкарнице, дечје играонице, теретане и фитнес центри, балони за фудбал и друге спортове за дане викенда радиће такође од 6.00 до 14.00 часова.

Спортски објекти који имају унапред заказана такмичења биће доступни искључиво за те намене и након 14.00 часова.

Објекти који задржавају своје радно време и на које се ова ограничења не односе су трговински објекти, апотеке, бензинске пумпе, ординације, стоматолошке ординације, лабораторије, позоришта и ветеринарске амбуланте.

Козметички и фризерски салони, салони за негу лепоте и објекти из делатности пружања занатских услуга овог викенда могу да раде од 6.00 до 20.00 часова.

Нове мере важе за предстојећу суботу и недељу, а према најавама нова седница Кризног штаба биће одржана у понедељак.

На територији пећиначке општине јуче је потврђено 7 нових случајева инфекције корона вирусом, а укупан број активних случајева инфекције попео се са 34 на 39 случајева. У ковид амбуланти јуче је обављено 36 прегледа, а због сумње на корона вирус тестирано је 18 пацијената.

Током јучерашњег дана вакцинисано је још 16 грађана пећиначке општине, а медицински тим који врши вакцинацију излазио је и на терен, па је код куће вакцинисано 7 непокретних грађана. Ревакцинисано је 13 грађана.

Pecinci.org