Крштење и венчање 6. јун 2021. године

1645

Данас 06. јуна 2021. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштен је Дејан Антонијевић из Шимановаца.
Дејан Антонијевић је рођен 18. јула 1966. године у Пећинцима као друго дете од оца Марјана Антонијевића полицајца и мајке Вучице Антонијевић рођене Јанићијевић домаћице настањених у улици Крњешевачкој број 113 у Шимановцима.
Кум на крштењу Дејану био је Недељко Чегар дипломирани електро инжењер из Новог Сада.

Данас 06. јуна 2021. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима венчали су се Дејан Антонијевић из Шимановаца и Драгана Вушовић из Врњачке Бање.
Дејан Антонијевић по занимању дипломирани електро инжењер рођен је 18. јула 1966. године у Пећинцима од оца Марјана и мајке Вучице Антонијевић полицајца и домаћице из Шимановаца.
Драгана Вушовић по занимању економиста рођена је 05. марта 1980. године у Краљеву од оца Милоша и мајке Персе Вушовић трговца и дипломираног економисте из Врњачке Бање.
Кумови на венчању Дејану и Драгани били су Недељко Чегар дипломирани електро инжењер из Новог Сада и Марина Перишић дипломирани економиста из Трстеника.

Текст приредио парох шимановачки
протојереј-ставрофор Жељко Кретић