Крштење – 27. јануар 2019. године

341

Данас 27. јануара  2019. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима крштена је Тања Латас рођ. Максимовић из Шимановаца.
Тања Латас је рођена  24 септембра  1993. године у Београду као треће дете од оца Горана Максимовића возача и мајке Јасне Максимовић, рођене Кресојевић пензионера настањених у улици Војвођанској број 1 у Дечу.
Кум на крштењу Тањи био је Србољуб Илић радник из Шимановаца.

Данас 27. јануара  2019. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима  крштено је дете Урош Латас из Шимановаца.
Урош Латас је рођен  23 јула  2014. године у Земуну као прво дете од оца Владимира Латаса магационера и мајке Тање Латас, рођене Максимовић домаћице настањених у улици Голубиначкој број 63 у Шимановцима.
Кум на крштењу Урошу  био је Србољуб Илић радник из Шимановаца.

Данас 27. јануара  2019. године у храму Преноса моштију светог оца Николаја у Шимановцима  крштено је дете Милица Латас из Шимановаца.
Милица Латас је рођена  27 јануара  2018. године у Земуну као друго дете од оца Владимира Латаса магационера и мајке Тање Латас, рођене Максимовић домаћице настањених у улици Голубиначкој број 63 у Шимановцима.
Кум на крштењу Милици  био је Србољуб Илић радник из Шимановаца.

Текст приредио парох шимановачки
протојереј-ставрофор Жељко Кретић.