„КЛП“ – Безрезервна подршка инвеститорима

227

Председник општине Пећинци мр Жељко Трбовић 16. новембра обишао је градилиште компаније КЛП у Шимановцима, где га је са радовима на изградњи модерног логистичког центра упознао директор КЛП Драган Бркић.

Компанија КЛП бави се изградњом објеката за сопствене потребе и рентирање изграђених простора за потребе трећих лица. У Шимановцима, ова фирма гради модеран логистички центар на 17 хиљада квадратних метара, где ће се према речима директора Драгана Бркића налазити објекат највише, „класе А“ за савремене индустријске објекте, изузетно конфорна саобраћајница и више од 130 паркинг места. Радови су почели крајем октобра, а завршетак се очекује у мају наредне године.

„Оно што нас је определило за ову парцелу јесте пре свега њена локација – са аспекта запослених постоји градски превоз, линија која повезује општину Пећинци и Београд, такође налази се у непосредној близини насељеног места, а онда са друге стране онај можда најзначајнији део јесте близина аутопута Е-70. Логистички центар ће се налазити уз сам ауто пут што је будућим закупцима од примарног значаја. Такође, презадовољни смо сарадњом са Општином Пећинци. Имали смо безрезервну подршку Општинске управе, пре свега процедуру добијања грађевинске дозволе, а ево и сада током извођења радова. Топле препоруке будућим инвеститорима, а сви позитивни коментари инвеститора отварају неке нове приче за неке нове инвеститоре“ – рекао је Бркић.

Говорећи о значају ефикасне и кооперативне локалне самоуправе председник Трбовић је нагласио да инвеститорима у општини Пећинци поред ефикасне Општинске управе, логистичку подршку пружају и Агенција за развој општине Пећинци и Канцеларија за локални и економски развој, који инвеститорима пружају логистичку подршку од првог контакта са Општином до коначне реализације инвестиције.

Извор: pecinci.org