Фитнес клуб „Топ форма“ не прекида са активностима

0
340

Добро организованим радом и колекцијом медаља, фитнес и гимнастички клуб „Топ форма“ из Шимановаца већ две и по године побуђује велику пажњу спортске јавности у пећиначкој општини.

Због тренутне епидемиолошке ситуације тренинзи се одржавају на отвореном, а по речима тренера Маје Радосављевић, за време ванредне ситуације тренинзи су били стопирани.

„Сада све своје активности организујемо уз поштовање свих безбедоносних мера. Тренутно, деца имају углавном индивидуалне тренинге и радимо по групама. Лепо време нам дозвољава да организујемо тренинге у природи. Пред нама су бројна такмичења. Очекује нас државно такмичење „Куп Србије Опен“ 29. августа у Чачку, а дан касније би требало да буде одржан „Трофеј Чачка“. Такође, у плану је и учешће на Првенству света од 23. до 26. октобра. У сваком случају, клуб се за све ово време развија ван свих очекивања. Деца напредују и већ су се изборила за место у самом врху овог спорта у Србији. Освајају се медаље и на такмичењима највишег ранга на државном нивоу, као и на међународним такмичењима. Велики рад и труд дају резултате“ – рекла је Радосављевић.

pecinci.org